Desfundari coloane

Ai nevoie de servicii precum:

Desfundari coloane

Contacteaza-ne acum pentru constatare rapida! Suna la numarul 0768.356.406

Servicii Desfundari Coloane

Nevoile fiecarui client sunt foarte importante pentru noi si tratam cu seriozitate maxima toate lucrarile. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, utilizand produse de la furnizori cu renume. Instalatorii nostri sunt calificati, profesionisti si cu simtul raspunderii.

Pentru asociatiile de proprietari, lucram cu ingineri in instalatii iar executarea lucrarilor se face cu personal calificat, cu experienta vasta in domeniu.

Interventiile pentru persoane fizice se fac prompt si in conditii optime pret/calitate. In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent, cu siguranta aveti nevoie de cineva sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.

Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor pentru lucrari de instalatii sanitare. Garantia oferita manoperei este de 24 de luni, societatea noastra fiind asigurata in cazul producerii de evenimente neplacute produse in perioada de garantie.

Pentru societati comerciale, echipele noastre de instalatori sunt pregatite sa intervina in orice moment, in maxim 2 ore din momentul solicitarii, pentru a remedia problemele aparute. Tot pentru firme, acordam si abonamente si contracte de mentenanta, in conditii de pret foarte avantajoase.

Asiguram prompt, sigur si eficient servicii de desfundare conducte de scurgere cu scule profesionale, desfundare canal, desfundari canalizare , desfundare coloane, desfundare canalizare blocuri, desfundare sifon de pardoseala, desfundare wc, desfundare cada. Desfundare conducte, desfundare tevi, desfundat canal, desfundare conducte, desfundare tevi, desfundare canalizare, desfundare conducte. Oferta curatare coloane subsol blocuri!

Urgente sanitare?

Completaza formularul de mai jos

    Ai nevoie de un instalator sanitar bun si ieftin in Bucuresti?