Montaj apometre

Urgente sanitare?

Completaza formularul de mai jos

Montaj apometre

Montarea apometrelor te ajuta sa nu platesti consumul de apa in regim pausal. Suntem autorizati BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) si oferim toate tipurile de servicii montari apometre pentru case / vile / apartamente sau pentru consumatori industriali.
Asiguram interventii pentru montarea apometrelor atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.
Montarea apometrelor se face utilizand toate tipurile de materiale (pexal, cupru sau polipropilena) cu care este prevazuta instalatia sanitara din locatie.

 

Daca consideri ca apometrul nu mai inregistreaza corect consumul de apa sau a a expirat certificatul metrologic iti recomandam sa verifici functionarea corecta a acestuia de catre un specialist. Verificarea apometrelor se efectueaza prin conectarea acestora la un aparat etalon, astfel eliminandu-se abaterile de masurare. Cum se face verificarea? Se decupleaza apometrul, se verifica cu aparatul etalon iar in cazul in care nu inregistreaza corect se monteaza si se sigileaza un apometru nou.
Verificarea si montarea la loc a unui apometru dureaza aproximativ 30 de minute.

 

Inlocuirea apometrelor se face la cerere si respectand cerintele BRML. Apometrele schimbate vor fi verificate si sigilate. Asiguram interventii pentru inlocuirea apometrelor atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

 

Sigilarea apometrelor cu o sarma si cu plumb stantat certifica faptul ca apometrul a fost montat corect si functioneaza la parametrii prevazuti. Trebuie retinut ca un apometru ce nu este prevazut cu un sigiliu sau are sigiliul rupt este catalogat ca fiind defect sau eronat. Iti recomandam nu doar sa sigilezi apometrul ci sa efectuezi si o verificare metrologica, astfel incat sa ai siguranta ca nu ve plati mai mult decat consumi. Timpul de lucru necesar pentru sigilarea unui apometru este de circa 15 minute.

Asiguram prompt, sigur si eficient servicii de desfundare conducte de scurgere cu scule profesionale, desfundare canal, desfundari canalizare , desfundare coloane, desfundare canalizare blocuri, desfundare sifon de pardoseala, desfundare wc, desfundare cada. Desfundare conducte, desfundare tevi, desfundat canal, desfundare conducte, desfundare tevi, desfundare canalizare, desfundare conducte. Oferta curatare coloane subsol blocuri!

Disponibilitate 24/7

Preturi accesibile

Personal calificat

Certificat de garantie

Ai nevoie de un instalator sanitar bun si ieftin in Bucuresti?

Call Now ButtonSUNA ACUM !